Autor
Wiadomość
Adam_B
Gość
Gość
Witam kolegę po fachu. Chyba sobie Kolega nie wyobraża, że podam na forum nazwę firmy. Autoklawy oststnio bardzo dobre były wystawione na Baltdentice. Sam zakupiłem, bo mój stary już trochę się "wysłużył". Powiem tylko, że końcówka nazwy tego nowego to B+, a gwarancję dostałem na 3 lata. Stary miałem z niższej klasy, ale też dobrze służył.
Do zobaczenia na cede :-)
Do zobaczenia na cede :-)
Ludmila_pozn
Gość
Gość
Leszek
Gość
Gość
Robi
Gość
Gość
Autoklawy zarówno firmy Mocom jak i W&H są autoklawami bardzo dobrej jakości, chociaż austriacka firma wprowadziła ostatnio nowe modele serii 300 i 500 i są to urządzenia najwyższej jakości, z wieloma ciekawymi rozwiązaniami technologicznymi, pozostając jednak urządzeniem bardzo przyjaznym w obsłudze. Co do Mocomu, to można powiedzieć jedno - dobre, sprawdzone urządzenia w dobrej cenie - zarówno "stara" Exacta jak i nowa linia autoklawów Millenium :) - pozdrawiam handlowiec
Bogdan.superdent
Gość
Gość
Mirek-inż. technik
Gość
Gość
Mocom-sa dobre ale części takie jak uszczelki czy filtry są drogie,
Stericlave-zbyt wrażliwe na ustawienie poziomu i jakość wody-często są z tym kłopoty.poza tym system samouzupełniania wody jest niezbyt dopracowany.
Lisa-za wymiane membran w pąpie zapłacisz 1200zł, trzeba wyslac sprzęt na tydzień, problem z serwisem i bardzo drogie części.(w końcu W$H!!!)
Nie mozna jednoznacznie powiedziec jaki autoklaw jest najlepszy-ja osobiście polecam Mocom Exacta, Millenium B lub Tecno-Gaz Europa Xp(są najmniej zawodne!!)
pozdrawiam Mirosław Bruliński "MEDICAL" 600-481-455
Stericlave-zbyt wrażliwe na ustawienie poziomu i jakość wody-często są z tym kłopoty.poza tym system samouzupełniania wody jest niezbyt dopracowany.
Lisa-za wymiane membran w pąpie zapłacisz 1200zł, trzeba wyslac sprzęt na tydzień, problem z serwisem i bardzo drogie części.(w końcu W$H!!!)
Nie mozna jednoznacznie powiedziec jaki autoklaw jest najlepszy-ja osobiście polecam Mocom Exacta, Millenium B lub Tecno-Gaz Europa Xp(są najmniej zawodne!!)
pozdrawiam Mirosław Bruliński "MEDICAL" 600-481-455
Magda
Gość
Gość
gość
Gość
Gość
Ilość wiadomości: 4
Copyrights(C) portalDentystyczny.pl 2007