Autor
Wiadomość
jolka20@poczta.onet.pl
Gość
Gość
Ilość wiadomości: 1
Podczas mycia zębów dzwonię jednego dnia do mamy, a drugiego dnia do córki. One cały czas opowiadają, co u nich słychać, co je spotkało miłego, lub złego, a przy tym nie dopuszczą mnie do głosu przynajmniej przez 8 minut. Ten czas akurat mi wystarcza na dokładne wyszczotkowanie, umycie zębów, a przy tym nie mam możliwości, by wejść im "w słowo" :) I obie strony są zadowolone!
Edytowany 1 razy
(Ostatnio: 2010-10-01 12:44:59).
petronellaa
Gość
Gość
Gdy swe zęby codzień myje,myślę o tym jak to jest, że na całym świecie teraz tyle osób myje się. Myją buźki, zęby, ręce, myją nogi i ramiona, myją auta i podłogę bo podłoga zabrudzona. Ludzie myją swe lodówki, toalety i łazienki, każdy chce mieć czysto wokół, czy to duży czy maleńki. W jednej chwili tyle osób myje, szyści i szoruje,a na przykład ile osób teraz obiad gotuje ??
Tak rozmyślam prawie zawsze myjąc ząbki swe urocze, już nie będe was zanudzał o czym myśle gdy pod prysznic wskocze. :)
Tak rozmyślam prawie zawsze myjąc ząbki swe urocze, już nie będe was zanudzał o czym myśle gdy pod prysznic wskocze. :)
W łazience mam duże lustro dlatego też przy codziennym- porannym myciu zębów ,robię ...gimnastykę twarzy.Tak ładnie brzmi a ja po prostu robie różne miny,marszcząc nos, czoło, udając zdziwioną,zatroskaną ,złą itp. pośmieję się sama z siebie i tak odpręzona z czystymi zebami zaczynam kolejny , poważny dzień
Et
Gość
Gość
snowflower
Gość
Gość
Patii
Gość
Gość
Często wieczorem podczas mycia zębów szykuję mojej Córce rzeczy na następny dzień , rozmawiam z Nią na migi i pokazuję że ma sprzątnąć biurko.
Rano tradycyjnie podczas mycia zębów już chodzę po domu i odsłaniam żaluzję :)
Faktycznie czas mycia zębów nie może być zmarnowany :)
Dopiero teraz sobie to uświadomiłam :)
Rano tradycyjnie podczas mycia zębów już chodzę po domu i odsłaniam żaluzję :)
Faktycznie czas mycia zębów nie może być zmarnowany :)
Dopiero teraz sobie to uświadomiłam :)
sylwijka
Gość
Gość
Copyrights(C) portalDentystyczny.pl 2007