|
|
|

Autor
Wiadomość
Ilość wiadomości: 1
Dodano: 2010-09-30 14:03:00
Przy rannym myciu zębów biegam po całym mieszkaniu,dopakowuję to czego zapomniałam wrzucić wieczorem,sprawdzam co trzeba dokupić do domu ,a przy tym nucę piosenki,kiedy myje zęby w pracy-musze to zrobić szybko i dyskretnie więc tylko patrzee w lusterko.Przy ostatnim ,wieczornym szczotkowaniu,patrze w lustro,podziwiam swą urodę :-) i analizuje w myślach miniony dzień,jego problemy i sposób ich rozwiązania-wtedy do łóżka docieram już z czystymi zębami i czystym umysłem co ułatwia mi zaśnięcie :-)
IS77
Gość
Dodano: 2010-09-30 14:09:43
Ponieważ mieszkam ze swoimi rodzicami - zęby myję w ich łazience. Podczas tej czynności w myślach finalizuję zakup swojego mieszkania i urządzam swoją łazienkę.
Ilość wiadomości: 2
Dodano: 2010-09-30 14:11:03
Ponieważ mieszkam ze swoimi rodzicami - zęby myję w ich łazience. Podczas tej czynności w myślach finalizuję zakup swojego mieszkania i urządzam swoją łazienkę.
Dodano: 2010-09-30 17:42:58
Ja wiem że może to dziwnie zabrzmi... ale podczas mycia zębów delektuję się smakiem mojej ulubionej pasty ^^
Dodano: 2010-09-30 19:52:34
Jako, że z rana zawsze brakuje mi czasu, jestem zakręcona i zabiegana, to wykonuje kilka czynności naraz. Tak więc przeważnie podczas porannego mycia zębów przygotowuję jedzenie dla mojego królika.
mama0509
Gość
Dodano: 2010-09-30 22:16:09
Podczas mycia zębów trzymam na rękach moją córeczkę Zosię, która ma już! 2 zęby (czwórki) i 1,5 roku. Zosia też trzyma szczoteczkę i próbuje myć swoje wyhodowane ząbki. A obok mnie stoi 5-latek też ze swoją szczoteczką... i tak rodzinnie myjemy zęby! (Mąz musi umyc wcześniej, gdyż nie zmieścilibyśmy się przy jednej umywalce!
Dodano: 2010-10-01 02:55:19
Podczas mycia zębów pilnuję protezki aby mi nie wpadła do zlewu... :)
Dodano: 2010-10-01 09:33:58
Jak wiadomo kobieta potrafi robić wiele rzeczy jednocześnie, przy czym każda rzecz jest dokładnie wykonana. Podczas mycia zębów włączam radio w łazience i...zaczynam robić to, na co wcześniej nie miałam czasu. Tańczę, próbuję śpiewać (tak, tak, jest to możliwe, choć słowa są niezrozumiałe:), zaparzam sobie herbatę, wkładam umyte naczynia do szafek, ścielę łóżko, ścieram kurze z mebli, a nawet zaczynam prasować swoje ciuszki. Czasami zdarza się, że zasiadam przed komputerem, by sprawdzić pocztę przed wyjściem z domu. Mycie zębów w rytm muzyki dodaje mi energii, wprawia mnie w lepszy humor, więc z uśmiechem i czystymi zębami zaczynam nowy dzień.
Dodano: 2010-10-01 10:20:56
Jako, że to na mnie spada wątpliwy obowiązek rannego budzenia żony i syna, w czasie mycia zębów gotuję wodę, co by pozostali domownicy mogli zacząć dzień od herbaty z cytryną i miodem
Dodano: 2010-10-01 11:02:27
Zawsze podczas mycia zębów słucham Jacsona i moonwalkowym krokiem pokonuje dystans od zlewu do pokoju:)
    2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10    

Realizacja: Ideo Powered by CMS: Edito