|
|
|

Autor
Wiadomość
Ilość wiadomości: 1
Dodano: 2010-09-03 23:25:19
Szczotkując myślę o sądnym dniu , w którym już nie będę miała co szczotkować!
Dodano: 2010-09-03 23:37:40
A ja zawsze myje zęby przed telewizorem ... I za każdym razem się zasiedzę... i myje ząbki bardzo długo. Jeszcze nigdy mi się żaden nie popsuł. Polecam :)
Dodano: 2010-09-04 02:27:11
Rano włączam swoją energetyczną muzyczkę i ze szczoteczką w koszulce nocnej tańczę po całym mieszkaniu:) Czasem zdarzy mi się zacząć śpiewać i opluć meble ale trudno:)..tylko kot się na mnie patrzy jakbym zwariowała:) a wieczorkiem stoję na tarasie i patrząc na zasypiające miasto porządnie szczotkuje swoje ząbki :)
arturionidas
Gość
Dodano: 2010-09-04 07:35:07
Myjąc zęby mruczę sobie ulubione piosenki i zastanawiam się jak będę wyglądał bez nich
pirania833
Gość
Dodano: 2010-09-04 11:03:12
Ja podczas mycia zębów patrze w lusterko i przyglądam się sobie :) i oczywiście słucham ulubionej muzyki, jak większość osób :P
Dodano: 2010-09-04 11:39:18
Posłuchaj koleżanko i z ,,Portalu Dentystycznego''
kolego co robię podczas mycia zębów i dlaczego ? .
Czyszczę okna mam wtedy za free szyby przyciemniane
(w kolorze białym) i nie muszą być one ciągle roletą
przysłaniane.Warstwa sody oczyszczonej ,krzemionki
koloidalnej jest eko a czasami od plucia na szybkę
może wyjść obraz w stylu art deco :) .Pachnie pięknie mentolem a ja ten zapach od ptasich bobików :) wolę.
justyna1304
Gość
Dodano: 2010-09-04 15:21:08
Ja zwykle myjąc zęby jedną ręką je szczotkuję a drugą układam kosmetyki na półce, bo lubię mieć porządek w łazience :)
kaczorek010@poczta.onet.pl
Gość
Dodano: 2010-09-04 16:55:36
Kiedy myję zęby słucham relaksującej muzyki, odprężam się, a przy okazji mam umyte zdrowe, zęby
gwolska
Gość
Dodano: 2010-09-04 20:22:47
czyszcząc zęby robię wiele rzeczy naraz np.nucę ulubioną piosenkę, tańczę przy muzyce,porządkuję łazienkę,wkładam pranie do pralki,czytam ulubioną prasę, korzystam z toalety,oglądam program telewizyjny.
Wszystko zależy od sytuacji i mojego nastroju. Jedno wiem: nigdy nie skupiam się tylko na szczotkowaniu.
beta
Gość
Dodano: 2010-09-04 21:03:25
A ja niestety zawsze myjąc zęby jestem zmuszana przez moje dwie córeczki (3 i pół i półtora roku) do nucenia piosenki "Szczotka, pasta, kubek, ciepła woda" itd. W tym czasie ze względów oczywistych ochlapuję się cała pastą do zębów - czym doprowadzam moje dzieci do szalonej radości. W międzyczasie one również czyszczą swoje uzębienie. I to jeden z niewielu pozytywów;-). Dlatego chciałabym podczas mycia zębów móc nie robi niczego innego. Tylko i aż tyle:-)
    1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9    

Realizacja: Ideo Powered by CMS: Edito