Strona główna - portaldentystyczny.pl

Strona główna Forum

Autor
Wiadomość
Ilość wiadomości: 14
Dodano: 2025-01-30 10:32:08
Czy są jakieś organizacje oferujące darmowe bądź tanie wsparcie w odzyskaniu odszkodowania za błąd lekarski?
Górna szczęka poważnie wymagała u mnie leczenia ortodontycznego, ale dolna była tylko lekko nierówna. Ortodonta namówił mnie jednak również na dół argumentując to tym, że zęby na górze będą się przekręcać. I cóż, usunąłem na dole dwa zęby, w tym jednego zdrowego, założyłem aparat również na dół, a chłop powiedział mi po dwóch wizytach, że niepotrzebnie usuwałem i kazał mi implant wstawiać. Na dodatek, wciskał mi już kilkukrotnie ulotkę swojego znajomego implantologa, więc mam wątpliwości, czy był to przypadek, czy celowe działanie. Niedługo będę ściągał aparat, a dolna szczęka wygląda gorzej jak była - zęby delikatnie się wyrównały, choć już wcześniej były dla mnie w porządku, a ja nie mam zęba.
nitto
Gość
Dodano: 2025-01-30 12:40:33
Trudna sytuacja, z tego co wiem to ortodonda przed całą tą sytuacją powinien przedstawić Ci plan leczenia ortodontycznego.
I dopiero na tej podstawie planować następne działania.

Od siebie polecam zajrzeć sobie na stronę:
https://www.bydgoszcz.com/artykul/10550,odszkodowanie-za-blad-lekarski-jak-dochodzic-zadoscuczynienia

Opisane jest na stronie jak dochodzić zadośćuczynienia za błąd lekarski.

Realizacja: Ideo Powered by: Edito CMS