Autor
Wiadomość
Ilość wiadomości: 1
Temat: Naturalna pasta bez fluoru – nowa opcja dla pacjentów świadomych zdrowia
Szanowni Państwo,
Mam nadzieję, że ten e-mail odnajduje Państwa w dobrym zdrowiu. Nazywam się Bartek i jestem przedstawicielem marki Forever Living , specjalizującej się w produktach aloesowych i naturalnej pielęgnacji jamy ustnej.
Chciałbym zaproponować Państwu rozszerzenie oferty gabinetu o pastę bez fluoru, co może być wartością dodaną dla pacjentów, którzy:
● unikają fluoru z powodów zdrowotnych lub osobistych,
● cierpią na nadwrażliwość jamy ustnej,
● poszukują produktów naturalnych (organic / bio)
● są zainteresowani holistycznym podejściem do zdrowia
Współpraca mogłaby obejmować:
● przekazanie próbek pasty do testów,
● materiały edukacyjne do gabinetu,
● szkolenie krótkie dla personelu na temat składu i korzyści (jeśli byłoby to potrzebne)
● możliwość sprzedaży pasty w gabinecie lub rekomendowania jej pacjentom.
Współpraca z Forever daje gabinetowi dwie możliwości – bezpośrednią sprzedaż pasty pacjentom na miejscu (pełna marża zostaje dla Państwa) lub rekomendację produktu, gdzie firma dodatkowo wypłaca prowizję od zakupów pacjentów. To oznacza, że gabinet zyskuje nie tylko na sprzedaży, ale również na długofalowej współpracy z pacjentem.
Korzyści dla Państwa gabinetu:
● poszerzenie oferty i wyróżnienie gabinetu jako miejsca oferującego naturalne/alternatywne rozwiązania;
● większe zaufanie ze strony pacjentów świadomych składu produktów;
● możliwość przyciągnięcia nowych pacjentów szukających naturalnych produktów.
Jeśli Państwo wyrażą zainteresowanie, mogę przesłać pełną ofertę cenową oraz zestawienie efektów składników używanych w paście. Czy moglibyśmy umówić krótki telefon lub spotkanie (nawet online), aby omówić, jak moglibyśmy współpracować?
Z pozdrowieniami
Bartosz
tel. +48 502 015 945
e-mail: bartosz.szymanskii@o2.pl
Szanowni Państwo,
Mam nadzieję, że ten e-mail odnajduje Państwa w dobrym zdrowiu. Nazywam się Bartek i jestem przedstawicielem marki Forever Living , specjalizującej się w produktach aloesowych i naturalnej pielęgnacji jamy ustnej.
Chciałbym zaproponować Państwu rozszerzenie oferty gabinetu o pastę bez fluoru, co może być wartością dodaną dla pacjentów, którzy:
● unikają fluoru z powodów zdrowotnych lub osobistych,
● cierpią na nadwrażliwość jamy ustnej,
● poszukują produktów naturalnych (organic / bio)
● są zainteresowani holistycznym podejściem do zdrowia
Współpraca mogłaby obejmować:
● przekazanie próbek pasty do testów,
● materiały edukacyjne do gabinetu,
● szkolenie krótkie dla personelu na temat składu i korzyści (jeśli byłoby to potrzebne)
● możliwość sprzedaży pasty w gabinecie lub rekomendowania jej pacjentom.
Współpraca z Forever daje gabinetowi dwie możliwości – bezpośrednią sprzedaż pasty pacjentom na miejscu (pełna marża zostaje dla Państwa) lub rekomendację produktu, gdzie firma dodatkowo wypłaca prowizję od zakupów pacjentów. To oznacza, że gabinet zyskuje nie tylko na sprzedaży, ale również na długofalowej współpracy z pacjentem.
Korzyści dla Państwa gabinetu:
● poszerzenie oferty i wyróżnienie gabinetu jako miejsca oferującego naturalne/alternatywne rozwiązania;
● większe zaufanie ze strony pacjentów świadomych składu produktów;
● możliwość przyciągnięcia nowych pacjentów szukających naturalnych produktów.
Jeśli Państwo wyrażą zainteresowanie, mogę przesłać pełną ofertę cenową oraz zestawienie efektów składników używanych w paście. Czy moglibyśmy umówić krótki telefon lub spotkanie (nawet online), aby omówić, jak moglibyśmy współpracować?
Z pozdrowieniami
Bartosz
tel. +48 502 015 945
e-mail: bartosz.szymanskii@o2.pl