Strona główna - portaldentystyczny.pl

Strona główna Forum

Autor
Wiadomość
Ilość wiadomości: 18
Dodano: 2025-09-11 09:38:04
Cześć,
mam zdiagnozowany trądzik różowaty i zastanawiam się, co realnie mogło go u mnie wywołać. Zaczęło się dość nagle, ale czytam, że u wielu osób są konkretne czynniki, które to uruchamiają. Co było takim „punktem zapalnym” u Was?
interto
Gość
Dodano: 2025-09-11 10:54:55
U mnie trądzik różowaty pojawił się po ciąży, a potem zaczął się nasilać pod wpływem stresu. Na początku nie wiedziałam, co się dzieje – myślałam, że to jakieś chwilowe podrażnienia. Dopiero później dermatolog postawił właściwą diagnozę. Oprócz leczenia dużo dała mi zmiana pielęgnacji – zaczęłam stosować produkty Acnerose i od tego momentu skóra była znacznie spokojniejsza. Z całej serii najlepiej sprawdziła mi się pasta na noc, szczególnie przy rumieniu i suchości.
https://acnerose.pl/produkt/pasta/
zaman
Gość
Dodano: 2025-09-11 11:53:33
U mnie wszystko zaczęło się po źle dobranych zabiegach kosmetycznych w bardzo „fancy” salonie – miałam robione kwasy i hydrofacial, które kompletnie nie były dopasowane do mojej cery. Skóra była w fatalnym stanie przez kilka tygodni, a potem pojawiły się typowe objawy trądziku różowatego. Od tamtej pory unikam agresywnych zabiegów i trzymam się bardzo łagodnej pielęgnacji. U mnie najlepiej sprawdzają się produkty Acnerose – są lekkie, kojące i nie robią krzywdy, nawet gdy skóra jest wrażliwa i nadreaktywna.

Realizacja: Ideo Powered by: Edito CMS