Autor
Wiadomość
Koledzy wiele lat już korzystam z internetu w pracy codziennej jak i poza nią. Dotychczas czytałem i korzystałem z forum znajdującego się na innym znanym serwisie dentystycznym ale po tym co obserwuje od pewnego czasu postanowiłem stanowczo odciąć się o tego co dzieje się tam na forum i przenieść się tam gdzie szanuje się ludzi lub nie prowadzi się jałowych dyskusji na poziomie szkoły średniej.
Oczywiście na opisywanym prze zemnie serwisie znajduje się wielu szanowanych specjalistów o dużej wiedzy ale powoli i oni stali się zagłuszeni przez panujący chaos i chamstwo.
Koledzy mam nadzieje iż w tym miejscu nie stworzy się za parę lat areny głupoty i wzajemnej nienawiści.
Dlatego też zapraszam wszystkich kolegów do wspólnego tworzenia forum na poziomie!!!!
Pozdrawiam
Staś
Oczywiście na opisywanym prze zemnie serwisie znajduje się wielu szanowanych specjalistów o dużej wiedzy ale powoli i oni stali się zagłuszeni przez panujący chaos i chamstwo.
Koledzy mam nadzieje iż w tym miejscu nie stworzy się za parę lat areny głupoty i wzajemnej nienawiści.
Dlatego też zapraszam wszystkich kolegów do wspólnego tworzenia forum na poziomie!!!!
Pozdrawiam
Staś
Copyrights(C) portalDentystyczny.pl 2007