|
|
|
 

Autor
Wiadomość
Ilość wiadomości: 1
Dodano: 2010-10-24 21:26:06
Cytuj
Poszukuję nowego mikrosilnika do pracowni, spodobał mi się Anyxing 300D, podobno jest od niedawna na naszym rynku, lubię nowości lecz nie wiem czy warto go kupić, ma niezły moment i solidnie wygląda, pracowałem na Marathonie ale słyszę, że obecnie kupowane niezbyt się sprawdzają.
Ilość wiadomości: 13
Dodano: 2010-10-25 04:38:54
Cytuj
Witaj.
Faktycznie jest to nowość na naszym rynku.
W USA pracują dość dobrze .Jeszcze "żółte" nie zdążyły zrobić swojej produkcji "na obraz i podobieństwo" jak np.Marathony.
Reszta na priv.
Miłego Poranka Staszek
Edytowany 1 razy (Ostatnio: 2010-10-25 04:41:42).
LILA
Gość
Dodano: 2011-02-21 20:20:35
Cytuj
PRACOWAŁAM NA MARATHONIE N7 A OD ROKU NA MICRONX 300D. RÓŻNICE SĄ BARDZO DUŻE. PO PIERWSZE ZNACZNIE WIĘKSZA MOC. PO DRUGIE 50.000 OBROTÓW. JEST TEŻ WYŚWIETLACZ NA KTÓRYM WIDZĘ OBROTY JAKIE USTAWIAM. SILNIK NIE JEST AWARYJNY A DO TEGO MA DWA LATA GWARANCJI. BARDZO CIEKAWA ALTERNATYWA DLA MARATHONA.
Andrzej2
Gość
Dodano: 2011-06-01 22:12:56
Cytuj
Widzę zainteresowanie mikrosilnikiem 300d. Zakupiłem go ponad rok temu i muszę powiedzieć, że sprawuje się świetnie (by nie przechwalić) nie miałem z nim problemów. Firma jeszcze chyba mało znana Anyxing ale to pewnie lepiej. Przynajmniej jeszcze nie podrobiony. Naprawdę solidne wykonanie. Zastanawiam się teraz nad kupnem drugiego do pracowni i chyba kupię też Anyxinga z tym, że większego jest taki model BL. Gdyby ktoś miał jakies doświadczenia z nim proszę o opinię.
Ilość wiadomości: 2
Dodano: 2011-09-21 16:08:14
Cytuj
Ja też pracuję na AnyXing 300 D i jestem bardzo zadowolona. Silnik daje radę i jest w dobrej cenie. Trzeba jednak uważać na podróbki chińskie, bo są w dokładnie tej samej obudowie. Lepiej zakupić go z pewnego źródła. Pozdrawiam :)
Dominique
Gość
Dodano: 2011-11-18 11:25:33
Cytuj
W formedzie mieli podrabiane micronxy ale sprzedawali je bez gwarancji w bardzo niskich cenach, ale chyba ktoś ich podłączył bo od jakiegoś czasu jest info że wycofali się z nich
SYLWEK
Gość
Dodano: 2011-11-26 21:11:29
Cytuj
PRZESTRZEGAM PRZED MARATONEM N8. PIĘĆ MINUT PRACY I SILNIK STAJE WYJĄC JAK SYRENA ALARMOWA. PRACUJĘ JUŻ NA 1/4 MOCY BO PRZY WIĘKSZYCH PRĘDKOŚCIACH NAWET FILC POWODUJE GRZANIE PROSTNICY. KOSZMAR
J.Ch
Gość
Dodano: 2011-11-27 22:53:22
Cytuj
tu masz opisane podróbki i twój model N8 http://www.mikrosilniki.com/page3.html
Ilość wiadomości: 13
Dodano: 2011-12-04 08:10:15
Cytuj
Witajcie.
Zawsze pisałem:Należy WIEDZIEĆ czy dany egzemplarz pochodzi z "właściwego" źródła i najpierw pytam konkretnie sprzedawcę,a zwłaszcza właściciela o pochodzenie sprzętu.
Niestety w branży TD zaczęło bywać zbyt dużo "ludzi" nie związanych z zawodem i "uczciwością zawodową".
Miłego Poranka Staszek.
Marta
Gość
Dodano: 2012-01-08 20:59:15
Cytuj
Też miałam nieprzyjemność trafić na podrabianą N7 i to na moje nieszczęście na zajęciach szkolnych. 4 lata temu była to marka dosyć znana i polecana przez starszych kolegów mających zapewne do czynienia z oryginałami, ale niestety nasz rok trafił na chińskie podróbki przez co mieliśmy nie lada problemy na zajęciach by zrobić najprostszą nawet pracę. Najzabawniejsze jest jednak to, że dziś bez problemu znajduję oferty sprzedawców oferujących oryginalne maratony za 1200zł, gdzie ja za podróbkę dałam 1500 i to 4 lata temu. Wszystko poszło w górę a maraton staniał, czy może już nie ma nawet jednego oryginału na rynku? Pozdrawiam
1 | 2    

 
 
Realizacja: Ideo Powered by CMS: Edito