Autor
Wiadomość
poiu0
Gość
Gość
Ja tam polecam Klinikę Stomatologiczną Biorenix - Faldent klinika na rynku od ponad 20 lat i metody leczenia bez zarzutów. Personel i recepcja znakomita:) Jak się wchodzi wogóle nie widać że to przychodnia. Muszę też zauważyć że często są zmiany na plus dla pacjentów:0 polecam
kasila karzczew
Gość
Gość
Tak też się zgadzam Klinika z prawdziwego zdarzenia:) Najbardziej spodobał mi się personel:) Lekarka i przemiły pan asystent:) polecam oto numer do kliniki Klinika Stomatologiczna BIORENIX-FALDENT
04-969 Warszawa - Falenica - róg ul.Jagienki
tel./fax 872-95-26, tel. 872-19-98,
tel. kom. 0-506-160-110, 0-506-160-106
e-mail: klinika@biorenix-faldent.pl zapisujcie się:)
aga
Gość
Gość
Ja goraco polecam gabinet dentystyczny w warszawie a dokladnie arszawa anin ul. Zorzy 14
niedaleko instytutu kardiologi w aninie. super fachowcy. polecam robia tam tez profesjonalne wybielanie :)
dla zainteresowanych podaje telefon
022 812 15 86
pozdrawiam
Mi się nie podobała atmosfera starszne szybko mnie załatwili. Była tam taka duża i gruba asystentka!! fuj śmierdziało od niej potem!!!!
Ilość wiadomości: 1
Mario
Gość
Gość
Ja również szukam dobrego dentysty ale na śląsku, mogę nawet zapłacić więcej ale chciałabym nie chodzić ciągle do dentysty i poprawiać ten sam ząb. Ogólnie nie mam większych problemów z zębami ale jak już pójdę do gabinetu to klapa więc bardzo proszę polećcie mi jakiś solidny gabinet stomatologiczny.
Witam...!
Patrząc na datę, pewnie już uporałaś się z tym zębem u dobrego dentysty, ale na wszelki wypadek podaję adres, gdzie są doskonali specjaliści, wejdź na stronę www.dentim.pl i przeczytaj. Mogę powiedzieć jedno - URATOWANO MI TU ZDROWIE, A NAWET ŻYCIE!!!!
Polecam każdej osobie, bez wyjątku...!
lallalla
Gość
Gość
Nicola 31
Gość
Gość
dobra rada
Gość
Gość
Tak też się zgadzam Klinika z prawdziwego zdarzenia:) Najbardziej spodobał mi się personel:) Lekarka i przemiły pan asystent:) polecam oto numer do kliniki Klinika Stomatologiczna BIORENIX-FALDENT
Zgadzam się z tą opinią. Klinika jak i personel super. Od kiedy leczę się w tej przychodni to nie odczuwam bóli ze strony zębów i to jest ich sukces:)
rufi
Gość
Gość
Ja goraco polecam gabinet dentystyczny w warszawie a dokladnie Warszawa anin ul. Zorzy 14
niedaleko instytutu kardiologi w aninie. super fachowcy. polecam robia tam tez profesjonalne wybielanie :)
dla zainteresowanych podaje telefon
022 812 15 86
pozdrawiam
przylaczam sie do rekomendacji. polecam zwlaszcza dr. zadroznego.ekstremalnie profesjonalny i doswiadczony stomatolog/implantolog. tylko zapisy piorunsko dlugie i trzeba z reguly czekac kilka tygodni. mimo wszystko warto.
Copyrights(C) portalDentystyczny.pl 2007