|
|
|

Autor
Wiadomość
Ilość wiadomości: 1
Dodano: 2011-02-21 18:23:36
Wiem że jeszcze zostało trochę czasu, ale ja ze względów i osobistych i zawodowych już teraz zaczęłam rozglądać się, jaką kasę kupić, jest sporo na rynku, czy może coś polecacie? Zależy mi by była to mała kasa, prosta w użyciu - już wystarczy mi to, że muszę zapamiętać ten obowiązek wydawania paragonu....
Zatem jaką kasę kupić?
Irena
Gość
Dodano: 2011-02-21 20:21:03
Witaj
Ja również poszukuje kasy i jestem od ciebie chyba o krok dalej tzn mam już coś na "oku" znajomy poleca mi do mojej małej praktyki kasę firmy Elzab model nazywa się Mini.
Marta
Gość
Dodano: 2011-04-01 12:10:29
No ja polecam tę kasę, na której pracuję już jakiś czas, to jest Farex Szafir. Mała ale ma wszystko co ważne no i nie przeszkadza mi w biurze wśród dokumentów. Ja się szybko jej nauczyłam.:)
Tana
Gość
Dodano: 2011-04-06 16:15:35
Ja pracuję na tej kasie i dobrze mi się na niej pracuję, wiec jak cos to polecam :)
Dodo
Gość
Dodano: 2011-04-14 23:23:48
Ja polecam tą z Youtube http://www.youtube.com/watch?v=RFFCdnYGjFI
Jerzy Kwieciński
Gość
Dodano: 2012-02-23 10:50:34
Do gabinetu wystarczy prosta, mała kasa. Polskie firmy produkują już całkiem niezłe kasy. Ja polecam kasę kasy firmy POSNET. Sam miałem kiedyś taką (tylko dużą) i niegdy nie zawiodła, a była b. prosta w obsłudze.

Trzeba też koniecznie pamiętać o zwrocie wydatku na zakup kasy. Można otrzymać do 90% ceny netto, nie więcej niż 700 zł. Jeśli więc taka kasa kosztuje ok. 1000 zł, to po złożeniu wniosku o zwrot będzie nas kosztowała de facto ok. 200-300 zł.

Jerzy Kwieciński
www.ZdroweFinanse.info

Realizacja: Ideo Powered by CMS: Edito