Autor
Wiadomość
Ilość wiadomości: 1
Wiem że jeszcze zostało trochę czasu, ale ja ze względów i osobistych i zawodowych już teraz zaczęłam rozglądać się, jaką kasę kupić, jest sporo na rynku, czy może coś polecacie? Zależy mi by była to mała kasa, prosta w użyciu - już wystarczy mi to, że muszę zapamiętać ten obowiązek wydawania paragonu....
Zatem jaką kasę kupić?
Zatem jaką kasę kupić?
Irena
Gość
Gość
Marta
Gość
Gość
Tana
Gość
Gość
Dodo
Gość
Gość
Jerzy Kwieciński
Gość
Gość
Do gabinetu wystarczy prosta, mała kasa. Polskie firmy produkują już całkiem niezłe kasy. Ja polecam kasę kasy firmy POSNET. Sam miałem kiedyś taką (tylko dużą) i niegdy nie zawiodła, a była b. prosta w obsłudze.
Trzeba też koniecznie pamiętać o zwrocie wydatku na zakup kasy. Można otrzymać do 90% ceny netto, nie więcej niż 700 zł. Jeśli więc taka kasa kosztuje ok. 1000 zł, to po złożeniu wniosku o zwrot będzie nas kosztowała de facto ok. 200-300 zł.
Jerzy Kwieciński
www.ZdroweFinanse.info
Trzeba też koniecznie pamiętać o zwrocie wydatku na zakup kasy. Można otrzymać do 90% ceny netto, nie więcej niż 700 zł. Jeśli więc taka kasa kosztuje ok. 1000 zł, to po złożeniu wniosku o zwrot będzie nas kosztowała de facto ok. 200-300 zł.
Jerzy Kwieciński
www.ZdroweFinanse.info
Copyrights(C) portalDentystyczny.pl 2007