|
|
|

Autor
Wiadomość
Paweł Malczewski
Gość
Dodano: 2008-03-11 10:29:28
Ja mam szczęście porównać iPex i Morritę (mam oba), Morrita jest dwa razy droższa, plotka głosi, że lepsza, ale odczyty mam te same na iPex'ie:)
Decyzja należy do Ciebie...

uzywasz TriAuto ZX czy Dentaport?

Ja korzystalem kiedys z triauto, teraz przerzucilem sie na dentaport-praca jak bajka :) ale oczywiscie wszytsko trzeba samemu przetestowac i indywidualnie dopasowac do swoich potrzeb i wymagan ad sprzetu :)
Ciekaw jestem, czym wypelniacie kanaly i jaka metoda?
Pozdrawiam

Wypelniam termika (system B + obtura), wielu zwolennikow kbg pewnie teraz zagotuje, jednak czytalem naprawde wiele artykulow, ktore ewidentnie uznaja wyzosc termiki nad kond boczn gut.Nie wypelnialem jeszcze Ephifany/Resilon ale cos mnie kusi, by wreszcie po to siegnac :)

Czytalem chyba jakis artykul niedawno ad wstepnych wynikow stosowania Ephifany/Resilon...wyniki niezle, co zbrzmialo nie tylko obiecujaco ale i zachecajaco do zastosowania ;)
Mirko
Gość
Dodano: 2008-03-12 21:59:16
Ja mam szczęście porównać iPex i Morritę (mam oba), Morrita jest dwa razy droższa, plotka głosi, że lepsza, ale odczyty mam te same na iPex'ie:)
Decyzja należy do Ciebie...

Ja zdecydowalem sie na zakup Morrity, spora sumka ale nie zaluje-pomiary nieomylne. Swojego czasu pracowalem na iPex'ie-w skali od 1 do 5 oceniam na 4,5 :)
Katarzyna
Gość
Dodano: 2008-08-09 14:57:55
Obecnie mam w gabinecie Raypex 4 i VDW gold-obydwa urządzenia pracują prawidłowo-tym bardziej,że ślepo im nie ufam i sprawdzam na zdjeciach śródzabiegowych
Ilość wiadomości: 17
Dodano: 2008-08-12 19:48:21
Endometr jak endometr, co tu mozna wymyslic?

Ja mam Raypex 4, ale teraz kupiłbym Formatron (jesli sie nie myle) firmy Parkell bo jest 2x tańszy.
lenka
Gość
Dodano: 2008-12-04 20:00:11
czy ktos próbował juz prace z endopilotem?
Jarek
Gość
Dodano: 2010-01-10 16:01:54
Jak sądzicie czy jest sens kupić któryś z tych endometrów:

http://www.equadent.com/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=635&Itemid=41&vmcchk=1&Itemid=41
joypex5 albo:
http://www.equadent.com/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=634&category_id=53&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=41
Root PI III?

Cena konkurencyjna tylko producent przerażający :) Miał ktoś z was do czynienia z nimi?
Hania
Gość
Dodano: 2010-01-12 10:30:30
DENTAPORT Moduł ROOT ZX to mój ulubiony sprzęt sprawdza sie wyśmienicie i nie ma wygórowanej ceny ja zapłaciłam 3800zł brutto i jestem zadowolona.
Szerze polecam!!
Justyna
Gość
Dodano: 2010-02-26 16:31:39
czy ktos próbował juz prace z endopilotem?

Ja mam już od roku. Genialne urządzenie tylko trochę za dużo kabli. Ale za to obtura i endomotor w jednym!!!
  1 | 2 

Realizacja: Ideo Powered by CMS: Edito