|
|
|

Autor
Wiadomość
marek_kraków
Gość
Dodano: 2007-07-17 11:13:12
Endometr RAYPEX 5 kolorowy wyswietlacz i funkcja demo dla pancjenta oraz powiekszenie ostatniego odcinaka .
Mi to wystarcza polecam jestem zadowolony
Jack
Gość
Dodano: 2007-08-01 11:23:38
Micro Mega to producent,a system do opracowywania kanałów, który jest sprzedawany w Polsce to Hero 642
Ja pracuje- nie narzekam.
Jacek
Magda
Gość
Dodano: 2007-10-18 10:51:49
Endometr iPex - jest prosty w obsłudze i ma duży ekran wiec nie musze slepić aby odczytać informacje z wyswietlacza :).
Nie jest tani niestety.
pozdr.
M.
Ilość wiadomości: 9
Dodano: 2008-01-23 22:52:14
Zdecydowanie polecam Morite :)
Edytowany 2 razy (Ostatnio: 2008-03-12 12:47:25).
Ilość wiadomości: 1
Dodano: 2008-02-27 21:16:24
Ja mam szczęście porównać iPex i Morritę (mam oba), Morrita jest dwa razy droższa, plotka głosi, że lepsza, ale odczyty mam te same na iPex'ie:)
Decyzja należy do Ciebie...
Dodano: 2008-03-03 14:24:36
Ja mam szczęście porównać iPex i Morritę (mam oba), Morrita jest dwa razy droższa, plotka głosi, że lepsza, ale odczyty mam te same na iPex'ie:)

:)
Edytowany 1 razy (Ostatnio: 2008-03-12 12:14:16).
Dodano: 2008-03-03 14:28:34

uzywasz TriAuto czy Dentaport?
Edytowany 1 razy (Ostatnio: 2008-03-12 12:47:54).
Paweł Malczewski
Gość
Dodano: 2008-03-10 14:38:33

Looknalem na stronke gabinetu i korzystajac z okazji pozostawie pisemny feeback powielajacy slowa, ktore pozostawil juz ktos przede mna :) VENI, VIDI, VICI :)
Paweł Malczewski
Gość
Dodano: 2008-03-10 14:41:51

uzywasz TriAuto ZX czy Dentaport?

Ja korzystalem kiedys z triauto, teraz przerzucilem sie na dentaport-praca jak bajka :) ale oczywiscie wszytsko trzeba samemu przetestowac i indywidualnie dopasowac do swoich potrzeb i wymagan ad sprzetu :)
Ciekaw jestem, czym wypelniacie kanaly i jaka metoda?
Pozdrawiam
Piotr
Gość
Dodano: 2008-03-11 10:15:56

uzywasz TriAuto ZX czy Dentaport?

Ja korzystalem kiedys z triauto, teraz przerzucilem sie na dentaport-praca jak bajka :) ale oczywiscie wszytsko trzeba samemu przetestowac i indywidualnie dopasowac do swoich potrzeb i wymagan ad sprzetu :)
Ciekaw jestem, czym wypelniacie kanaly i jaka metoda?
Pozdrawiam

Wypelniam termika (system B + obtura), wielu zwolennikow kbg pewnie teraz zagotuje, jednak czytalem naprawde wiele artykulow, ktore ewidentnie uznaja wyzosc termiki nad kond boczn gut.Nie wypelnialem jeszcze Ephifany/Resilon ale cos mnie kusi, by wreszcie po to siegnac :)
1 | 2    

Realizacja: Ideo Powered by CMS: Edito