Autor
Wiadomość
marek_kraków
Gość
Gość
Jack
Gość
Gość
Magda
Gość
Gość
Ilość wiadomości: 9
Ilość wiadomości: 1
Paweł Malczewski
Gość
Gość
Ja mam szczęście porównać iPex i Morritę (mam oba), Morrita jest dwa razy droższa, plotka głosi, że lepsza, ale odczyty mam te same na iPex'ie:)
Decyzja należy do Ciebie...
Looknalem na stronke gabinetu i korzystajac z okazji pozostawie pisemny feeback powielajacy slowa, ktore pozostawil juz ktos przede mna :) VENI, VIDI, VICI :)
Paweł Malczewski
Gość
Gość
Ja mam szczęście porównać iPex i Morritę (mam oba), Morrita jest dwa razy droższa, plotka głosi, że lepsza, ale odczyty mam te same na iPex'ie:)
uzywasz TriAuto ZX czy Dentaport?
Ja korzystalem kiedys z triauto, teraz przerzucilem sie na dentaport-praca jak bajka :) ale oczywiscie wszytsko trzeba samemu przetestowac i indywidualnie dopasowac do swoich potrzeb i wymagan ad sprzetu :)
Ciekaw jestem, czym wypelniacie kanaly i jaka metoda?
Pozdrawiam
Piotr
Gość
Gość
uzywasz TriAuto ZX czy Dentaport?
Ja korzystalem kiedys z triauto, teraz przerzucilem sie na dentaport-praca jak bajka :) ale oczywiscie wszytsko trzeba samemu przetestowac i indywidualnie dopasowac do swoich potrzeb i wymagan ad sprzetu :)
Ciekaw jestem, czym wypelniacie kanaly i jaka metoda?
Pozdrawiam
Wypelniam termika (system B + obtura), wielu zwolennikow kbg pewnie teraz zagotuje, jednak czytalem naprawde wiele artykulow, ktore ewidentnie uznaja wyzosc termiki nad kond boczn gut.Nie wypelnialem jeszcze Ephifany/Resilon ale cos mnie kusi, by wreszcie po to siegnac :)
Copyrights(C) portalDentystyczny.pl 2007