|
|
|

Autor
Wiadomość
Grzesiek
Gość
Dodano: 2012-01-12 12:28:50
A jak myślisz? Skoro ceny idą w górę, $ idzie w górę to jak produkt może stanieć 30%? Podróbka na ebayu kosztuje nie więcej jak 200$ a oryginał z Korei 300$. Podróbka idzie bez cła i podatku a oryginał musiał iść na kwitach, dlatego podróbkę możesz kupić nawet za 1000zł podczas gdy oryginał będzie droższy o 50% tak więc nie może być sprzedawany taniej niż 1500zł chyba że przez Caritas
Kamil
Gość
Dodano: 2012-01-12 20:24:34
Jak mają być oryginały na rynku skoro nie ma w Polsce importera tej marki? Co, św Mikołaj je przywozi i wystawia na Allegro po okazyjnych cenach? Cuda to zdarzały się 2000 lat temu w Jeruzalem, ale nie w POlsce. Można być naiwnym ale nie należy wówczas płakać na jakość okazji, bowiem jak pracuję 20 lat w zawodzie nigdy nie spotkałem dobrego mikrosilnika którego cena spada na łeb na szyję. Paliwo dochodzi do 6zł, materiały na których pracuję poszły średnio 20% w górę a Marathon tanieje z miesiąca na miesiąc? Sorry ale chyba każdy rozsądnie myślący człowiek zada sobie pytanie jak to możliwe nawet w obliczu magicznego słowa jak PROMOCJA, OKAZJA, lub WYPRZEDAŻ
mysza
Gość
Dodano: 2012-01-19 15:05:05
jak nie ma? znalazłam ofertę firmy siekacze reklamującą te silniki jako oryginalne. pojechałam na smugową w łodzi i szczęka mi opadła jak się okazało, że ten sklep mieści się w budce z hamburgerami. jeżeli oryginały marathona sprzedawane są w budce z hamburgerami to aż boję się pomyśleć kto sprzedaje podróbki.
Malina
Gość
Dodano: 2012-01-25 16:35:52
Niezłe, ha ha ha. Sprawdziłam na google map i tam jest dworzec PKS w Łodzi. Domyślam się więc jak wygląda ta budka z hamburgerami Marathona. No faktycznie jak to jest sprzedawca oryginałów, to ja też nie chcę nawet myśleć, kto sprzedaje podróbki i co się w nich znajduje... bo chyba nie bilety autobusowe ha ha ha. Jak widać inwencja twórcza co poniektórych nie ma granic w tworzeniu abstrakcji. Ciekawe czy wystawią się na Krakdencie?
kartuz
Gość
Dodano: 2012-01-31 10:26:56
Myślę drogie koleżanki, że już nie ma szans na zakup oryginalnego Marathona N7. Wystarczy wejść na stronę producenta, by zobaczyć na własne oczy, że ten model nie figuruje już w ofercie Saeyanga
  1 | 2 

Realizacja: Ideo Powered by CMS: Edito