Autor
Wiadomość
Ilość wiadomości: 4
25 lutego było skończone leczenie kanałowe.
Od zeszłego tygodnia odczuwam ogromny ból tego zęba.
Nie odczuwam bólu samego zęba a raczej wysoko w dziąśle.Trwa ciągle, chyba że wezmę tabletkę. Ale jak skończy działać ból powraca ;/ i tak od zeszłego poniedziałku.
Wczoraj wieczorem zastosowałam okłady z Amolu ale to tylko pogorszyło sprawe bo skórka na dziąśle zrobiła sie biała i zeszła i teraz to dopiero boli przy myciu zębów;/
Najechętniej wybrałabym się do dentystki ale niestety wyjechała a wizyte mam dopiero 8 kwietnia.
Od zeszłego tygodnia odczuwam ogromny ból tego zęba.
Nie odczuwam bólu samego zęba a raczej wysoko w dziąśle.Trwa ciągle, chyba że wezmę tabletkę. Ale jak skończy działać ból powraca ;/ i tak od zeszłego poniedziałku.
Wczoraj wieczorem zastosowałam okłady z Amolu ale to tylko pogorszyło sprawe bo skórka na dziąśle zrobiła sie biała i zeszła i teraz to dopiero boli przy myciu zębów;/
Najechętniej wybrałabym się do dentystki ale niestety wyjechała a wizyte mam dopiero 8 kwietnia.
Kris
Gość
Gość
Dzisiaj w nocy okropnie bolał mnie ząb obok który tez jest do leczenia.
Sadzę ze to był ten ząb a ból ogromnie promieniował.
Wiec poszłam dzisiaj do innego dentysty w tej samej przychodni ale mnie nie przyjął bo nie jestem pełnoletnia i nie mam u niego założonej karty... ;/
Jakoś będę musiała to przeboleć do kolejnej wizyty.
Na razie ząb nie daje sie we znaki wiec jest ok.
Sadzę ze to był ten ząb a ból ogromnie promieniował.
Wiec poszłam dzisiaj do innego dentysty w tej samej przychodni ale mnie nie przyjął bo nie jestem pełnoletnia i nie mam u niego założonej karty... ;/
Jakoś będę musiała to przeboleć do kolejnej wizyty.
Na razie ząb nie daje sie we znaki wiec jest ok.
alana
Gość
Gość
Ilość wiadomości: 3
Copyrights(C) portalDentystyczny.pl 2007