Autor
Wiadomość
ewolka
Gość
Gość
violetta
Gość
Gość
Mieszkam na Włochach i niedaleko znajduje się klinika dentystyczna, byłam u nich na wizycie w zeszłym tygodniu, ząb bardzo bolał. Bałam się że trzeba będzie rwać, na miejscu zrobiono mi RTG i na szczęście zęba dało się uratować. Fajna klinika, czysta i nowoczesna, jakby ktoś szukał to nazywa się face-clinic. Przy okazji pan doktor sprawdził stan pozostałych moich ząbków żebym znowu nie wylądowała u niego w fotelu z okropnym bólem.
pacjent
Gość
Gość
Ja również szukam dobrego dentysty ale na śląsku, mogę nawet zapłacić więcej ale chciałabym nie chodzić ciągle do dentysty i poprawiać ten sam ząb. Ogólnie nie mam większych problemów z zębami ale jak już pójdę do gabinetu to klapa więc bardzo proszę polećcie mi jakiś solidny gabinet stomatologiczny.
polecam Stomatologie Rodzinną 533600931
Przekliniak___
Gość
Gość
Polecam gabinet dentystyczny DENTAL NOVA w Piasecznie stomatolog Agata Mąkosa. Jest naprawdę rewelacyjna i niedroga
tel. do kliniki 022 750 52 22
Jeżeli chodzi stomatolog Agata Chlebna Mąkosa od niedawna ma swój gabinet DENTAL-MED. w Piasecznie na ul.Energetycznej 9/81
Tel: 501252526
Zgadzam się z poprzednią opinią: jest rewelacyjna :-D
Eliza
Gość
Gość
Najlepszy stomatolog w Warszawie to wg mnie Janusz Sołowiej. Swoje plomby poznaje po latach a poza tym jest tak delikatny, że nawet nie wiadomo kiedy "robi" kanałowe leczenie :) przyjmuje na pułwskiej, ale swój gabinet ma też przy polach mokotowskich. Telefony itd na stronie gabinetu: http://www.rsdental.pl
mirka
Gość
Gość
Copyrights(C) portalDentystyczny.pl 2007