Autor
Wiadomość
neneka
Gość
Gość
Alicja
Gość
Gość
Ilość wiadomości: 3
Marek
Gość
Gość
Mam problem z przednimi zębami. Prawdopodobnie będę musiał zrobić albo licówki albo korony (?). Nie chce tylko aby wyglądały jak sztuczne zęby. Czy macie doświadczenia z jakimś dentystą który potrafiłby zrobić to ale tak naprawdę dobrze. Jeżeli ktoś miał robiony przód i jest bardzo zadowolony, pls o namiar i opinie. Najlepiej z Warszawy. Dzieki. M
Asia
Gość
Gość
Maciek
Gość
Gość
Ja mogę Wam polecić super klinikę dentystyczną na Włochach a dokładnie na ul Łuczek. Miałem tam chirurgicznie usuwane ósemki przez dra Konrada Walerzaka. To świetny chirurg z dużym doświadczeniem więc jeśli ktoś miałby jakiś poważniejszy problem to warto się do niego udać. Klinika nazywa się face-clinic.
Paweł
Gość
Gość
Na śląsku poszukaj doktora Aleksandra Maja, Dąbrowa Górnicza,
ul. Majakowskiego 18,
ul. Majakowskiego 18,
Ja również szukam dobrego dentysty ale na śląsku, mogę nawet zapłacić więcej ale chciałabym nie chodzić ciągle do dentysty i poprawiać ten sam ząb. Ogólnie nie mam większych problemów z zębami ale jak już pójdę do gabinetu to klapa więc bardzo proszę polećcie mi jakiś solidny gabinet stomatologiczny.
NeyNey
Gość
Gość
Szczerze? Miałam podobnie.
Z całego serca i z pełna odpowiedzialnością polecam Ci
Dr. Krzysztof Kowalczyk przyjmuje w Dentisie na Bródnie.
Rewelacyjny lekarz. Byłam w takim stanie że już nikt nie chciał mnie przyjąć i mówili tylko że wszystko do ekstrakcji a on daje radę :) I pocieszał że nie jest aż tak źle :)
tel do dentisu: 22 301 02 24
Z całego serca i z pełna odpowiedzialnością polecam Ci
Dr. Krzysztof Kowalczyk przyjmuje w Dentisie na Bródnie.
Rewelacyjny lekarz. Byłam w takim stanie że już nikt nie chciał mnie przyjąć i mówili tylko że wszystko do ekstrakcji a on daje radę :) I pocieszał że nie jest aż tak źle :)
tel do dentisu: 22 301 02 24
Copyrights(C) portalDentystyczny.pl 2007