|
|
|

Autor
Wiadomość
neneka
Gość
Dodano: 2011-05-19 17:48:05
świetna Pani doktor jest w klinice wellness dentica. Bardzo ludzka i miła. Ja bardzo boję się dentystów a tam było naprawdę oki. klinika mieści się w warszawie przy ul. Bukowińskiej 22a lok. 11u.sprawdziłam i polecam.
Ilość wiadomości: 7
Dodano: 2011-07-19 15:55:14
ja mogę polecić panią dr Anetę Witt z gabinetu Villa Nova. dd jakiegoś czasu zaczęłam leczyć tam moją córkę a później sama też się leczyłam i jestem naprawdę bardzo zadowolona smile smile
"Smutek jest drzewem, a jego owocami łzy"
Alicja
Gość
Dodano: 2011-07-20 16:50:40
Ja mogę polecić z czystym sercem dr Stelmach z Dentical Center Wilanów. Jak ktoś jest z tych okolic to to niech spróbuje,.
Ilość wiadomości: 3
Dodano: 2011-07-26 10:10:20
Ja też byłam w Villa Nova rzeczywiście bardzo dobra klinika i świetna obsługa.
Ilość wiadomości: 7
Dodano: 2011-08-03 11:32:48
Teraz tym bardziej warto się wybrać bo są bezpłatne konsultacje ortodontyczne.
"Smutek jest drzewem, a jego owocami łzy"
Marek
Gość
Dodano: 2011-09-02 19:44:48
Mam problem z przednimi zębami. Prawdopodobnie będę musiał zrobić albo licówki albo korony (?). Nie chce tylko aby wyglądały jak sztuczne zęby. Czy macie doświadczenia z jakimś dentystą który potrafiłby zrobić to ale tak naprawdę dobrze. Jeżeli ktoś miał robiony przód i jest bardzo zadowolony, pls o namiar i opinie. Najlepiej z Warszawy. Dzieki. M
Asia
Gość
Dodano: 2011-09-24 17:26:40
Ja również polecam przesympatyczną dr Anetę Witt z Villanova Dentalclinic. Moje zrażone prze poprzednią dentystkę dzieci - uwierzyły, że mozna leczyć zęby bez bólu. Dr Witt jest bardzo delikatna i ma super podejście do dzieci,
Maciek
Gość
Dodano: 2011-10-16 20:48:18
Ja mogę Wam polecić super klinikę dentystyczną na Włochach a dokładnie na ul Łuczek. Miałem tam chirurgicznie usuwane ósemki przez dra Konrada Walerzaka. To świetny chirurg z dużym doświadczeniem więc jeśli ktoś miałby jakiś poważniejszy problem to warto się do niego udać. Klinika nazywa się face-clinic.
Paweł
Gość
Dodano: 2011-10-17 01:20:44
Na śląsku poszukaj doktora Aleksandra Maja, Dąbrowa Górnicza,
ul. Majakowskiego 18,
Ja również szukam dobrego dentysty ale na śląsku, mogę nawet zapłacić więcej ale chciałabym nie chodzić ciągle do dentysty i poprawiać ten sam ząb. Ogólnie nie mam większych problemów z zębami ale jak już pójdę do gabinetu to klapa więc bardzo proszę polećcie mi jakiś solidny gabinet stomatologiczny.
NeyNey
Gość
Dodano: 2011-12-14 03:08:10
Szczerze? Miałam podobnie.
Z całego serca i z pełna odpowiedzialnością polecam Ci
Dr. Krzysztof Kowalczyk przyjmuje w Dentisie na Bródnie.
Rewelacyjny lekarz. Byłam w takim stanie że już nikt nie chciał mnie przyjąć i mówili tylko że wszystko do ekstrakcji a on daje radę :) I pocieszał że nie jest aż tak źle :)
tel do dentisu: 22 301 02 24
  1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6    

Realizacja: Ideo Powered by CMS: Edito