|
|
|

Autor
Wiadomość
kasik
Gość
Dodano: 2010-06-08 11:09:58
Ja mogę wam polecić gabinet na Korotyńskiego 23 w Warszawie.
Ceny średnie ale bardzo profesjonalna obsługa.
Katarzyna
Gość
Dodano: 2010-06-12 18:45:54
Moim zdaniem w Warszawie najlepszy jest lekarz pracujący w gabinecie stomatologicznym Amident – lekarz stomatolog Jacek Kałużny. Plusem jest to, że gabinet znajduje się w Centrum. Polecam - to bardzo dobry dentysta i bardzo miły.
Strona internetowa: www.amident.com.pl
Ilość wiadomości: 1
Dodano: 2010-07-01 11:33:15
Ja chciałem się odnieś do postu Tomasza. Kalkuluję to w taki prosty sposób. W mojej okolicy nie ma dobrego dentysty, a mówię to dlatego ponieważ wszystkich już sprawdziłem, a moja rada wygląda następująco: Tomaszu wybierz się na wycieczkę powiedzmy na Podhale, wskoczysz do gabinetu APM Standard w Nowym Targu gdzie przyjmuje dr.Silczuk (najlepszy dentysta jakiego zdają moje zęby) zamówisz usługę która nazywa się "Endodoncja Jednego Dnia", nie minie 2 godziny i wrócisz do domu jeszcze tego samego dnia. Może będziesz ostro przemęczony długą podróżą ale przy okazji pozwiedzasz rejon Podhalański, zapomnisz o bólu, naładujesz akumulatory, a co najważniejsze zaoszczędzisz bardzo dużo pieniędzy. Z tego co zrozumiałem masz za sobą 3 nieudane wizyty, a przeliczając to na czas-stres-ból-dodatkowe koszta-i nieudane zabiegi, to odpowiedź nasuwa się sama. Pozdrawiam
goska_xxl
Gość
Dodano: 2010-07-05 01:34:43
Tomaszu, tak to w życiu jest, że większość ludzi chce zarobić i coraz mniej jest dokładnych specjalistów. Osobiście mogę Ci polecić bardzo dobrego dentystę Jacka Kałużnego przyjmującego na ul. Dzielnej 5, gabinet nazywa się Amident. Jestem zadowolona z jego usług, teraz cała moja rodzina leczy zęby u Dr Kałużnego :). A to co przynajmniej dla mnie najważniejsze to umie leczyć zęby dokładnie i w taki sposób, że nie czuje się prawie bólu, poza tym wie kiedy potrzebne jest znieczulenie, a kiedy nie ma takiej potrzeby. Jeszcze nie zdarzyło mi się zgłaszać reklamacji.
Może warto spróbować w Amidencie :)
Pozdrawiam!
Ilość wiadomości: 4
Dodano: 2010-08-20 21:39:59
Witam
Wiem , że zależy ci na lekarzu z Warszawy , ale jeśli miałbyś możliwość przyjechania do Poznania to polecam ci Klinikę Candeo !
www.candeo.pl Bezbolesne leczenie. Najnowsze technologie
Poczytaj , klinika rewelacyjna :)
Edytowany 2 razy (Ostatnio: 2010-08-20 21:41:33).
gość
Gość
Dodano: 2010-08-22 17:04:02
Ja mogę z przyjemnością polecić Biorenix-Faldent w Warszawie Falenica. Jest to naprawdę bradzo dobry gabinet dentystyczny jaki miałem okazje odwiedzić. Zdecydowanie polecam pana dr Warszawa:)
Jagoda
Gość
Dodano: 2010-10-26 16:18:50
Jeżeli naprawdę zależy wam na dobrze wyleczonym zębie, na dobrej obsłudze, polecam odwiedzić Adentis, w Warszawie, nr tel 602 647 100
Mohik
Gość
Dodano: 2010-11-02 09:00:08
Dobrych specjalistów od leczenia kanałowego można znaleźć na stronie endodoncja. Każdy znajdzie dentystę w swojej okolicy.
Jacek Bazan
Gość
Dodano: 2011-01-04 21:25:54
Leczenie w niskiej cenie w Specjalistycznej Lecznicy Stomatologicznej w Szpitalu na Pomorzanach w Szczecinie.

Nazywam się Jacek Bazan jestem studentem PUM na kierunku stomatologia.
Jeśli masz problem, pytania, wątpliwości dotyczące stanu Twojego uzębienia to zapraszam we wtorki o godzinie 10:30. Leczenie odbywa się w trakcie zajęć dydaktycznych pod opieką wykwalifikowanego personelu medycznego (również w znieczuleniu!).
Polecam i zapraszam do współpracy.

Dzwoń śmiało, Ciebie też stać na piękny uśmiech!!! :-D
Pytania??? Kontakt oraz więcej informacji pod nr telefonu 600 287 129 lub gg: 8411629
Michałek
Gość
Dodano: 2011-01-16 11:55:58
Krakowiakom polecam goraco centrum Stomatologiczne Zakopianka. Centrum stomatologiczne Zakopinaka to nowe centrum otwarte na początku zeszłego roku mieści się na terenie
Centrum Handlowego zakopianka, między Carefour'em a Castoramą na przeciwko Cinema City. Posiadają nowoczesny sprzet. Dwa rentgeny na miejscu: punktowy i panoramiczny, laser, mikroskop, laboratorium. Zespół kompetentnych, dynamicznych i wspaniałych lekarzy, z podejściem nawet do najbardziej bojaźliwego pacjenta.
  1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6    

Realizacja: Ideo Powered by CMS: Edito