Autor
Wiadomość
Ilość wiadomości: 3
Chciałabym trochę wybielić zęby, nie chcę bardzo ingerować i uzyskać nienaturalny biały wytrzeszcz ale po prostu fajny efekt. Czy ktoś zna jakiś sposób nie kosztujący masę kasy, a jednocześnie skuteczny? Próbowałam past ale to chyba pic na wodę, nie wiem jak działają takie paski czy ktoś tego używał?
Jendrula
Gość
Gość
grzesiek.preg
Gość
Gość
Ktoś pyta jak delikatnie wybielić zęby? To chyba nie ma większych problemów. Ja to chcialbym solidnie wybielic zęby, ale pieniążków to z pewnością mi nie wystarczy. Pomimo,że nie palę papierosków to mam fatalnie szare a wlaściwie ciemnoszare ząbki. I co na to mam poradzić Hej, czy to strona dla bogatych? Bo jak ktoś chce "delikatnie" wybielić to musi mieć niezły luz.
berta
Gość
Gość
Myślę, ze luz chyba nie ma nic wspólnego z wybielaniem. Ja chcę wybielić zęby maksymalnie bezinwazyjnie by ich nie zniszczyć, dlatego szukam delikatnej metody, no i nie za 1000 zł bo po porstu szkoda mi kasy. Czy ktoś może stosował jakieś dobre i bezpieczne pasty lub wybielacze?
Ilość wiadomości: 7
Pasty nie wybielają tylko czyszczą zęby. Mogą być bardziej ścierne (ścierające) lub mniej. O sposobach wybielania poczytaj tutaj. Najskuteczniejsze jest wybielanie w gabinecie dentystycznym lub przy pomocy szyny i środka wybielającego zakładanego na noc (można go używać tylko po konsultacji z dentystą).
Mag
Gość
Gość
Ostatnio dałam się namówić znajomej pani stomatolog na kurację wybielającą - o dziwo zadziałało, nie żaden szok kolorystyczny, ale zęby są o tzw. ton jaśniejsze, trwało to 10 dni, preparat nazywał się tres white, kosztowało to niecałe 190 zł, zdaje mi się, że powtórzę. Zęby są co prawda w trakcie akcji ząbek wrażliwe na wszystko, ale zielony elmex łagodzi obyczaje i potem już tylko uśmiech od ucha do ucha...
berta
Gość
Gość
o !m takiego czegoś szukam, serdeczne dzięki Mag - chcę na razie delikatnie sie wybielić :) a jak to nie da żadnego efektu to będe kombinowac dalej , ale niecałe 200 zł za wybielanie w gabinecie to suppeerrrrr!!!!!!!!!!! pozdrawiam i cieszę sie że pogoda się poprawia w końcu lato mamy.
Rychu
Gość
Gość
Copyrights(C) portalDentystyczny.pl 2007